Foodpairing : Crème Brulée

Sommelier Michele's advies : "Je kiest voor zoet en karamel. Het heeft géén zin hier een contrasterende frisheid bij te kiezen. Zorg voor een fijne combinatie met smaken die een harmonie vormen. Dat kan via dessert-wijnen of eventueel een Extra Dry prosecco of Moscato d'Asti met voldoende restsuiker. Een mooi alternatief is een grappa riserva, waar je ook fijne karamel toetsen in terugvindt."

 

Prosecco Superiore Marchiori 'Prologo' 2018 Extra Dry DOCG
Prosecco Superiore Marchiori 'Prologo' 2018 Extra Dry DOCG €14.75
+ Detail info
Grappa 'Riserva' di Franciacorta
Grappa 'Riserva' di Franciacorta €48.25
+ Detail info
Rosazzo Picolit DOC - Ronchi di Manzano
Rosazzo Picolit DOC - Ronchi di Manzano €22.25
+ Detail info
Recioto della Valpolicella 'Corone' DOCG 2016 - Corte Alta
Recioto della Valpolicella 'Corone' DOCG 2016 - Corte Alta €22.50
+ Detail info

1786 Grappa di Moscato Special Vermouth-cask finish
1786 Grappa di Moscato Special Vermouth-cask finish €42.35
+ Detail info
1789 Grappa di Barolo Special Bourbon-cask finish
1789 Grappa di Barolo Special Bourbon-cask finish €42.35
+ Detail info
Tregenda Riserva 2014 - Villa Papiano
Tregenda Riserva 2014 - Villa Papiano €33.50
+ Detail info
Grappa 'Riserva' Villa i Cipressa
Grappa 'Riserva' Villa i Cipressa €49.50
+ Detail info

Sarson Breganze Torcolato DOC Riserva 2013
Sarson Breganze Torcolato DOC Riserva 2013 €29.50
+ Detail info