Sommelier Michele's advies : "Bij vis op de BBQ zal eerst het rooster-effect de meeste aandacht van de smaak vragen. De subtiele smaak van de vis gaan we daarbij ondersteunen met een droge frisse wijn met aroma’s van wit fruit en florale toetsen. Naargelang de toenemende vettigheid van de vis mogen de zuren ook gradueel stijgen. Naargelang de omkadering, bv. een combinatie met een smeuïge saus, kan de complexiteit stijgen van de wijn, zodat niet enkel op de primaire fruit- en fraîcheur-elementen op de voorgrond staan."
niet in voorraad - €15.65
Kwalificatie IGT - Indicazione Geografica Tipica DruifFiano Minutolo Herkomstregio Puglia – Contrada Cerignola San Marco BereidingsprocesDe...
€21.35
KwalificatieIGP - Indicazione Geografica ProtettaDruifTimorasso en CorteseHerkomstregioPiemonte - Colli Tortonesi Geur- en smaakkarakteristiekenDe Tantaroba is...
€21.75
KwalificatieIGT - Indicazione Geografica TypicaDruif80% Garganega - 20% VespaioloHerkomstregioVeneto - Bassano del Grappa Geur- en...
€22.75
KwalificatieDOC - Denominazione di Origine ControllataDruifTimorasso 100%HerkomstregioPiemonte - Colli Tortonesi Geur- en smaakkarakteristiekenEen intense goudgele...