Sommelier Michele's advies : "Bij charcuterie heb je een grote variëteit aan smaken, en je moet erop letten dat houtsmaak of tannines niet een aanval hierop doen. Droge fruitige wijnen of met frisse kruiden zijn aan te raden. Dat kan zowel rood, rosé, wit of schuimwijn zijn. Zolang hij maar voldoende soepel is. In de zomer is een stevige kruidige rosé mijn favoriet in combinatie met charcuterie."
niet in voorraad - €19.00
Kwalificatie DOC - Denominazione di Origine Controllata DruifSangiovese 95%, Balsamina en Negretto 5% HerkomstregioEmiglia-Romagna - Forlì-Cesena - Modigliana Geur...
€19.75
KwalificatieIGT - Indicazione Geografica Tipica Druif100% Trebbiano HerkomstregioToscana - Firenze - Gambassi Terme Geur- en...
niet in voorraad - €29.00
Kwalificatie DOC - Denominazione di Origine Controllata Druif 100% Sangiovese HerkomstregioEmiglia-Romagna - Forlì-Cesena - Modigliana Geur en...
niet in voorraad - €36.00
Kwalificatie DOC - Denominazione di Origine Controllata Druif 100% Sangiovese HerkomstregioEmiglia-Romagna - Predappio Alta Geur en smaak...
€48.25
KwalificatieDOC - Denominazione di Origine ControllataDruif100% SangioveseHerkomstregioEmiglia-Romagna - Forlì-Cesena - Modigliana Geur en smaak karakteristiekenDe Probi heeft...