Foodpairing : Kalfsvlees

Foodpairing Kalfsvlees

Sommelier Michele's advies : "Kalfsvlees is zachter en delicater van smaak dan Runds. De wijn dient hier rekening mee te houden. Dat kan zowel rood als wit zijn. Indien we voor wit gaan, mag hij een paar jaren gerijpt zijn mét houtlagering, of met 'élévage sur lies’. Voor rood zorgen we voor géén overdadige tannines en voldoende fraîcheur. Een aantal jaren flesrijping mag, en moet je zien in de context van de garnituur en bereiding, en natuurlijk volgens eigen smaak."

 

Papesse 2021 DOC Romagna Sangiovese Superiore - Villa Papiano
Papesse 2021 DOC Romagna Sangiovese Superiore - Villa Papiano niet in voorraad : €19.00
+ Detail info
Villa Papiano Probi 2018 DOC Romagna Modigliana Riserva
Villa Papiano Probi 2018 DOC Romagna Modigliana Riserva niet in voorraad : €29.00
+ Detail info
Villa Papiano Pré 2019 DOC Romagna Predappio
Villa Papiano Pré 2019 DOC Romagna Predappio niet in voorraad : €36.00
+ Detail info