Foodpairing : Kalfsvlees

Foodpairing Kalfsvlees

Sommelier Michele's advies : "Kalfsvlees is zachter en delicater van smaak dan Runds. De wijn dient hier rekening mee te houden. Dat kan zowel rood als wit zijn. Indien we voor wit gaan, mag hij een paar jaren gerijpt zijn mét houtlagering, of met 'élévage sur lies’. Voor rood zorgen we voor géén overdadige tannines en voldoende fraîcheur. Een aantal jaren flesrijping mag, en moet je zien in de context van de garnituur en bereiding, en natuurlijk volgens eigen smaak."

 

Duca Fedele Valpolicella DOC 2020 BIO - Massimago
Duca Fedele Valpolicella DOC 2020 BIO - Massimago niet in voorraad : €15.99
+ Detail info
Papesse 2021 DOC Romagna Sangiovese Superiore - Villa Papiano
Papesse 2021 DOC Romagna Sangiovese Superiore - Villa Papiano niet in voorraad : €19.00
+ Detail info
Mariabella Ripasso Valpolicella DOC 2021 - Massimago
Mariabella Ripasso Valpolicella DOC 2021 - Massimago niet in voorraad : €23.00
+ Detail info
Villa Papiano Probi 2018 DOC Romagna Modigliana Riserva
Villa Papiano Probi 2018 DOC Romagna Modigliana Riserva niet in voorraad : €29.00
+ Detail info

Villa Papiano Pré 2019 DOC Romagna Predappio
Villa Papiano Pré 2019 DOC Romagna Predappio niet in voorraad : €36.00
+ Detail info
Conte Gastone Amarone della Valpolicella 2018 - Massimago
Conte Gastone Amarone della Valpolicella 2018 - Massimago niet in voorraad : €44.99
+ Detail info