Sommelier Michele's advies : "Een sappig gebraad met een krokante korst en wit vlees vraagt om een sappige wijn die steunt op vol rijp fruit zonder veel tannines. Een volle Montepulciano, Marzemino of Primitivo kunnen prima. Je kan het ook meer ingetogen houden door een Barbera d’Asti met meer aciditeit en minder uitgesproken fruittoetsen in de mond. Bij varkensvlees is een uitgesproken witte wijn met een aantal jaren flesrijping ook zeer lekker. Een BIO Vespaiolo of Verdicchio bv."
niet in voorraad - €15.95
Kwalificatie IGT - Indicazione Geografica Tipica DruifNero di Troia 100% Herkomstregio Puglia – Contrada Cerignola Tressanti Geur en...
€27.00
KwalificatieDOC - Denominazione di Origine Controllata Druif 100% Barbera Herkomstregio Piemonte - Langhe - PatriconeGeur en...
€30.99
KwalificatieDOCG - Denominazione di Origine Controllata Druif 90% Nebbiolo, 10% Barbera Herkomstregio Piemonte - Langhe...
€32.99
KwalificatieDOC - Denominazione di Origine Controllata Druif100% Lagrein Herkomstregio Alto-Adige - Bolzano - Gries-MoritzingGeur en...
€91.00
KwalificatieDOCG - Denominazione di Origine Controllata e Garantita Druif100% Nebbiolo Herkomstregio Piemonte - Langhe -...