Caiaffa Pre-order

Caiaffa Vini
Ontdek als eerste hun wijnen in België! Doe alvast een voor-bestelling en profiteer van 10% kortingVul rechts het formulier in en geef mee welke wijnen je wenst aan te kopen met de gewenste hoeveelheid. Ter bevestiging sturen we je daarna een mail die je aankoop met de toegestane korting, alsook met de verwachte leveringstermijn.
Over Caiaffa

Vorige jaar op Vinitaly 2017 ontdekte Michele dit dynamisch wijn domein uit Puglia, Caiaffa. Marco en zijn familie maken wijnen die fris, fruitig, elegant en mét de nodige body zijn gemaakt. Geen stoffige wijnen, geen overdreven zuiderse power, maar het échte terroir uit Zuid-Italië.

In januari stellen we graag hun wijnen aan jullie voor. Caiaffa werkt 'Gecertificeerd biologisch', ze gebruiken geen insecticiden of pesticiden. Ze beschermen de insecten die op en rond hun wijnstokken leven mits deze zorgen voor de nodige micro-oxygenatie in de bodem en voedingsstoffen die de wijnstok gebruikt om optimaal te groeien.

Caiaffa ligt in Cerignola, een kustplaatsje in het prachtige 'Tavoliere delle Puglie', in het noorden van Puglia. Het gebied van Tavoliere was ooit volledig ondergedompeld in zeewater waardoor een zeer speciaal klimaat tot stand kwam met een overvloed aan flora en fauna. De bodems zijn rijk aan kalksteen.


http://www.caiaffavini.it/