Relatiegeschenken

Op zoek naar een gepast relatiegeschenk?

Relatiegeschenken Wijn of Olijfolie geven als relatiegeschenk is niet nieuw. Michele Moresi wil de beleving echter versterken waardoor jullie relaties dit als exclusief zullen ervaren. We kunnen sowieso reeds een authentieke selectie van producten aanbieden die het Terroir van Italië laat proeven. We maken voor jullie gepersonaliseerde geschenkmanden of pakketjes. Klik hier om een voorbeeld te zien.

Wat kunnen wij nog meer aanbieden?


  • Bij de geschenkdozen wordt extra informatie gestoken over de herkomst, beschrijving en de omgeving van de wijn(en) of Olijfolies.
  • Op de bijgevoegde leaflet staan een link of QR code die leidt tot de Webshop van Michele Moresi voor extra bestellingen te kunnen doen.
  • Het is mogelijk een bedrijfspagina te voorzien op onze website (vb. www.michelemoresi.be/uwbedrijf) die u als een persoonlijke benadering naar uw klanten kan inrichten. Hier kunnen ook, indien gewenst, de aangeboden producten worden gepresenteerd.
  • Het is mogelijk een digitale communicatie (email verstuurd door Michele Moresi) te sturen naar jullie relaties met een persoonlijke code die de relatie korting geeft (in % of in euro’s) op een specifieke selectie gemaakt voor uw bedrijf, of op de hele selectie. Hier kan een tijdslimiet aan vastgekoppeld worden.
  • We kunnen een Michele Moresi mail sturen naar jullie contacten met extra corporate info. 

  • Prijzen kunnen worden berekend op basis van timing, hoeveelheid en kwaliteitsvereiste. Tiling is essentieel, dus tijdig bestellingen plaatsen voor de beste service! Indien je wat meer persoonlijke uitleg wil over bepaalde concepten of mogelijkheden kunnen jullie me bellen op 0486/301.065 of mail me via michele@michelemoresi.be.