Tasting & Events

Wil je zelf de Italiaanse wijnen beter leren kennen en nieuwe terroirs ontdekken?

Michele Moresi gaat er prat op een uitstekend aanbod aan te kunnen bieden prijs/kwaliteit. Wij berekenen immers een vaste en redelijke winstmarge door, mits we geen rekening houden met groothandel prijzen. We bieden daarom tastings aan om zo onze selectie van Italiaanse wijnen & olijfolies te leren kennen, of masterclasses rond een specifiek thema zoals bv. Prosecco of Franciacorta.

Corporate Team-events

Michele Moresi heeft een aantrekkelijk concept uitgewerkt, toegespitst op teambuilding en bedrijfsevents, maar ook vooral op smaak! We willen op een originele manier de gecombineerde passie voor Italië en wijn delen met andere fans van La Dolce Vita. We bieden een interactieve Tasting aan, die zowel voor de beginner als de kenner super-interessant is! Wat zit er in dit pakket?

  • Intro : via een korte presentatie wordt het verhaal van Michele Moresi gebracht, en ook nemen we een scheervlucht over de Wijnkaart van Italië om de diversiteit van La Botte te illustreren.
  • We proeven samen minimum 8 verschillende wijnen, die telkens één voor één worden voorgesteld door Michel. Per wijn worden in groep de karakteristieken en foodpairing besproken.
  • Elke deelnemer krijgt een kaartje met URL en QR-code die leidt naar een aparte webpagina met de geproefde wijnen.
  • Elke deelnemer heeft recht op een korting van 10% op de eerste aankoop van minimum 100 euro. (2 maanden geldig.)
  • Optioneel : Na de Tasting kan er een aperitief buffet voorzien worden met authentieke Italiaanse charcuterie, kazen en ander fingerfood. (15 €/persoon)

Prijzen :

  • Groepen tot 16 personen : 800 euro 
  • Groepen van 17 tot 32 personen : 1200 euro
  • Groepen +32 personen : Op aanvraag

 

Michele Moresi à Casa!

Zin in een Italiaanse avond bij u thuis, met vrienden, familie of collega's?
Michele Moresi verzorgt aan huis een authentieke Italiaans event, geheel volgens de gewenste invulling van de gastheer. We laten een aantal authentieke wijnen proeven en leren zo meer over Italië via de rijke wijncultuur.

Voor groepen tot 16 personen is de prijs 25/persoon €.
Voor dit bedrag proeven we samen (minimaal) 8 verschillende wijnen uit verschillende streken uit Italië (Giro Vini d'Italia).
De samenstelling kan ook aangepast worden naargelang de eigen behoefte. (vb. Noord-Italië, Piemonte, Toscane, Onbekende druivensoorten, ... )

Indien gewenst kan hieraan ook een Olijfolie tasting aan gekoppeld worden.
We importeren een aantal top-producten die je Italië doen proeven.